Även terminens andra vecka har fokus legat på att arbeta med värdegrund utifrån materialet ”Gnissel i klassrummet”. Vi arbetar med värdegrund genomgående under terminerna men lägger gärna lite extra fokus vid det vid terminsstart för att skapa en trygg grund att stå på inför stundande termin.

Den här veckan har vi också lagt lite extra fokus på matematiken där vi har arbetat med subtraktion med tiotalsövergång. På måndag kommer eleverna få testa vad de har lärt sig under kapitlet som vi arbetat med innan vi drar igång med uppställning. Nästa vecka kommer vi börja många nya arbetsområden bland annat i SO och NO, vilket många elever ser fram emot.

Precis som förra veckan vill vi påminna om att skicka med varma kläder och extra kläder till skolan. Veckan som kommer, kommer bjuda på minusgrader och då behövs tjocka jackor och täckbyxor för att hålla sig varm på rasterna. Vi vill även påminna om att gärna skicka med ditt barn en frukt att äta mellan frukost och lunch som extra energipåfyllnad!

8/2 Studiedag, skolan stängd

Vi önskar er alla en trevlig helg!