Först och främst sååååååå härligt att få träffas igen efter ett långt och skönt sommarlov. Det märktes att många av eleverna faktiskt längtat tillbaka lite till skolan. Första veckan i årskurs 3 är redan förbi och vi har hunnit med en blandad kompott.

Vi började veckan med några övningar som fokuserar på att lära känna varandra. Vi gjorde ett venn-diagram där vi skulle hitta likheter och skillnader med den lärkompis som man sitter bredvid. Därefter gjorde vi en mycket stilla sittande ”pratpromenad” pågrund av regnet. Dagen avslutades på bästa sätt med glass.

I tisdags var det dags att träffa den nya idrottsläraren Karin i simhallen för att visa sina kunskaper i vattnet. Det är tydligt att många tycker mycket om att vara i vattnet och att gå till simhallen. Resten av veckan har vi fokuserat på att arbeta med värdegrund och repeterat och fortsatt arbeta med klockan.

I veckan har det varit många dagar innehållande regn och många elever som varken har jacka eller ordentliga skor på fötterna. Vi vill därför passa på att påminna er att se till att ditt barn har kläder efter väder och tar med sig åtminstone ett par extra strumpor att ha i skolan för ombyte.

Vi ser fram emot en ny spännande vecka i årskurs 3 nästa vecka! 🙂 Tills dess ha en underbar helg så ses vi igen på måndag!

Matilda, Linnéa, Tim och Jenny