Hej!

I veckan har vi i matematik arbetat med geometri. Eleverna har bekantat sig med både gamla och några nya geometriska former. I svenska har vi bland annat arbetat med läsförståelse, sj-ljudet och att skriva meningar men stor bokstav och punkt. Den här veckan avslutade vi arbetat med järnåldern vilket också betyder att vi även avslutar arbetet med forntiden. Ett arbete som vi påbörjade redan i årskurs 2. Många elever tycker detta känns mycket tråkigt då de verkligen har uppskattat detta arbetsområde. Vi förstår dom, även vi lärare har verkligen uppskattat detta arbetsområde, inte minst för att vi sett elevernas glädje och kunskapsutveckling i detta. Men vi har många nya arbetsområden inom NO och SO att arbeta med som vi hoppas blir minst lika uppskattade. Denna vecka hölls dessutom skoljoggen, då många elever visade upp stor löparglädje. Kul avbrott i undervisningen tycker vi!

Kom ihåg!!!!

27/9-28/9 är det studiedagar. Det betyder att skolan är stängd men att fritids är öppet. Vi träffar eleverna igen på onsdag!

27/9 STUDIEDAG, fritids öppet

28/9 STUDIEDAG, fritids öppet