Veckobrev v. 50

Hej allihopa!

Nu närmar vi oss den sista veckan i skolan innan jullovet och det börjar kännas både hos oss pedagoger och hos eleverna. Vi möter en del trötta elever men vi ser också hur hårt de kämpar nu in i det sista.

De sista veckorna i skolan nu innan lovet består mycket av att avsluta arbetsområden och arbeta klart med de uppgifter vi påbörjat. Eleverna har under veckan fått visa sina kunskaper i tema rymden i form av ett litet test/prov. Vi pedagoger är så glada att få se hur mycket eleverna har lärt sig om rymden, planeter, stjärnor och månar 🙂

Eleverna har i SO fortsatt att arbeta med kartor men med fokus på Märsta. I matematiken introducerade vi i veckan arbetet med addition med tiotalsövergång. Det är ett arbete som kommer att fortsätta även under nästa vecka. 

Här kommer lite information angående julavslutningen den 18/12. Eleverna börjar skolan som vanligt 8.10. Eleverna kommer att serveras lunch på skolan vid klockan 11 och efter lunch är skolan slut och fritids börjar. De elever som inte har fritids slutar därför efter lunch, ca. klockan 11.30. Är ditt barn inskrivet på fritids var snäll och meddela ditt barns fritidstider i Tempus i god tid innan. 

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Vänligen, 

Matilda, Tim, Linnéa och Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *