Veckobrev V.51

Här kommer terminens och 2020 års sista veckobrev. Vi alla kan väl hålla med om att den här terminen inte riktigt varit som alla andra. Vi har behövt anpassa oss efter rådande restriktioner som har ändrats fram och tillbaka många gånger under terminens gång. Men vad vi kämpat allihopa, elever som föräldrar och pedagoger. Heja heja oss alla!

Den här veckan har även den sett lite annorlunda ut då vi haft besök av 1b under två dagar. Det har bland annat varit en prövning för mångas tålamod då vi har varit många fler i klassrummet än vanligt och behövt dela på uppmärksamheten från oss pedagoger. Annorlunda men också nyttigt. 🙂

Nu väntar ett 3 veckor långt jullov där vi alla får ladda upp, leka, läsa mycket böcker, äta god mat och bara vara, innan vårterminen i tvåan börjar den 12 januari.

Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

Så ses vi tisdagen den 12 januari, klockan 8.10!!

12 januari – skolan börjar!!!