Veckobrev v. 6

Hej allihopa!

Veckan började med en studiedag där vi pedagoger arbetade på för fullt med planeringar och kommande utvecklingssamtal. Det var trevligt att få träffa eleverna igen på tisdagen för en vanlig skoldag.   

I veckan har eleverna introducerats till arbetet med subtraktion med växling i matteboken. Detta är ett arbete vi kommer att återkomma till under de närmaste veckorna för att eleverna ska känna sig säkra med den räknemetoden. 

Under No-lektionerna har vi fortsatt vårt arbete med sinnen och fokuserat på örat och hörseln. Eleverna är så engagerade i detta arbete och vill verkligen lära sig hur de olika sinnen fungerar. Riktigt kul tycker vi! Under So-lektionerna fortsätter vi arbetet med istiden ett tag till. 

Under de kommande 2 veckorna kommer vi på skolan att ha utvecklingssamtal. Som ni vet kommer dessa att se lite annorlunda ut på grund av den rådande pandemin. Ni vårdnadshavare har fått med er ett papper hem där ni fått välja på vilket sätt ni vill delta i samtalet: digitalt, via telefon eller i pappersform. Ni kommer under de närmaste dagarna att få hem ett nytt papper med datum och tid som gäller för just ert utvecklingssamtal. Eleverna behöver inte vara närvarande vid detta samtal utan eleverna har ett samtal själva med oss pedagoger i skolan där vi presenterar vilka mål de har att arbeta mot under terminen. 

Viktiga datum:

17/2 Utvecklingssamtal, skolan slutar 13.00

23/2 Utvecklingssamtal, skolan slutar 13.00

1/3-5/3 Sportlov

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Vänligen, 

Matilda, Tim, Linnéa och Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *